Media, journalister og folk

For journalister og folk som ønsker å skrive om oss eller bruke elementer av vår merkevare. Denne siden inneholder ønsker og rettningslinjer for bruk og henvisning til vår merkevare moreservice.com.

For media, journalister og folk, illustrasjon av en mann som leser en avis med moreservice-ikonet avbildet

Nedlastning ligger i én SVG-fil i ferdigdefinerte farger

Last ned ikon og logo

 

Rettningslinjer for bruk og manipulering av ikon og logo

Vi oppfordrer til kreativt bruk av ikonets form og farge. Vi har derfor lite regler på hvordan den brukes annet enn at den ikke skal brukes til noe som er eller kan virke krenkende for politiske holdninger, religiøse standpunkt eller seksuell legning. Dette vil bli forfulgt etter lovens bestemmelser. Vi forbeholder oss også retten til endring av rettningslinjer for bruk av vårt markedsmatriell.

Hvis du skriver om moreservice.com

Vær vennlig å nevn oss som moreservice.com eller som i  bold; more service. Alternativt kan du skrive det som et navn (fornavn og etternavn) dersom man ikke ønsker å bruke “bold” i teksten. Slik: More Service. På denne måten skiller navnet seg ut som hva det faktisk er; et navn – som også gjør teksten lettere å lese og forstå (vinn-vinn).

Bruk av More Service ikonet

The More Service icon

Ikonet bør presenteres på hvit bakgrunn når det presenteres i originale farger. Du står for øvrig fritt til å gjøre hva du vill her i forhold til presentasjonen av ikonet – så lenge du gir ikonet en viss kontrast i forhold til bakgrunnsfargen. Vi vill også være takknemlige dersom fargen presenteres i originale farger, eller i vår primærfarge (#03A9F4). Noen eksempler på ønsket bruk:

Bruk av logo

Horisontal logo brukes der bredden på feltet den skal inn i har en minimum bredde på 200px. Luft rundt logo bør utgjøre minimum 20px. 

Vertikal logo brukes der bredden på feltet den skal inn i har en maximum bredde på 150px. Luft rundt logo bør utgjøre minimum 20px.