More Service
Facility

Drift av bygg & eiendom

Operating Unit, illustration

Operating Unit, illustration

Ta kontroll over drift

Ta kontroll på omfattende driftsoppgaver med More Service.

Kontroller og rutiner som er nødvendige for at bygninger og tekniske installasjoner skal fungere til enhver tid.

More Service kan forenkle og forbedre betjening av installasjoner, vannforsyning, energi, renhold, renovasjon og annen drift.

More Service organiserer dine oppgaver enkelt og oversiktlig

Arbeidsordre

Registrer og behandle arbeidsordre og tjenesteforespørsler på en enkel måte. Sørge for oversikt over alle oppgaver som skal utføres for å sikre stabil drift og ønsket utvikling.

SLA Management

En av de vanskeligste oppgavene er å foreta de riktige prioriteringene. IT er et strategisk verktøy som – når det brukes riktig – kan støtte forretningsutvikling og driftsmessig fremgang. For å kunne bidra på riktig måte må man forstå kundenes generelle og operasjonelle behov i dybden, og prioritere etter de eksterne og interne avtaler som ligger til grunn. Registrer avtaler for å sikre kvaliteten på dine tjenester for riktig oppfølging.

Drift og vedlikehold

Håndter og planlegg avtalt vedlikehold på enkelt vis, for å sikre stabil og trygg drift av bygg og eiendom.

More Service Portal

Dine kunder kan registrere forespørsler og finne svar 24/7 på More Service Portal. De kan registrere egne registrerte saker, søke i FAQ, og få hjelp via Chatbot og chat.

Inventar

Registrer og hold oversikt over ressurser.  Automatiser påminnelser når garantitid eller avtaletid utløper. Få et naturlig overblikk over hva som bør følges opp! Alt igjennom vår inventar-modul (More Service Assets) som også er tilknyttet CMDB og vår servicedesk.

Eiendomsoversikt

Registrer alle dine lokasjoner, bygninger og rom på en effektiv måte og få full oversikt.